Ainekset
-
75 gsaksanpähkinöitä
-
75 gpekaanipähkinöitä
-
120 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60 %)
-
1 dlfariinisokeria
-
1 dlsokeria
-
2kananmunaa
-
4 dlhiivaleipäjauhoja
-
1 rklunikonsiemeniä
-
2 ½ tlleivinjauhetta
-
1 ¼ tlsoodaa
-
1 tlkanelia
-
½ tlsuolaa
-
¾ tlmuskottipähkinää
-
¼ tlneilikkaa
-
2-3(ylikypsää) banaania
Valmistusohje
1. Rouhi pähkinät ja paahda kuivalla paistinpannulla kauniin ruskeiksi.
2. Vaahdota rasva ja sokerit. Lisää munat ja keskenään sekoitetut kuivat ainekset, pähkinärouhe sekä soseutetut banaanit.
3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 60 minuuttia tai kunnes leipä on kypsä. Jos pinta tummuu liikaa laita päälle leivinpaperia.
Vinkki
Banaanisosetta tarvitaan 3 dl.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
330 kcal
Rasvaa
19 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
34 g
josta sokereita
19 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.8 g
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo)
Banaanileipä
Ylikypsät banaanit uppoavat erinomaisesti tähän helppoon vuokaleivonnaiseen - hävikkiruokaa herkullisimmillaan!
Ylikypsät banaanit uppoavat erinomaisesti tähän helppoon vuokaleivonnaiseen - hävikkiruokaa herkullisimmillaan!
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
75 gsaksanpähkinöitä
-
75 gpekaanipähkinöitä
-
120 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60 %)
-
1 dlfariinisokeria
-
1 dlsokeria
-
2kananmunaa
-
4 dlhiivaleipäjauhoja
-
1 rklunikonsiemeniä
-
2 ½ tlleivinjauhetta
-
1 ¼ tlsoodaa
-
1 tlkanelia
-
½ tlsuolaa
-
¾ tlmuskottipähkinää
-
¼ tlneilikkaa
-
2-3(ylikypsää) banaania
Valmistusohje
1. Rouhi pähkinät ja paahda kuivalla paistinpannulla kauniin ruskeiksi.
2. Vaahdota rasva ja sokerit. Lisää munat ja keskenään sekoitetut kuivat ainekset, pähkinärouhe sekä soseutetut banaanit.
3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 60 minuuttia tai kunnes leipä on kypsä. Jos pinta tummuu liikaa laita päälle leivinpaperia.
Vinkki
Banaanisosetta tarvitaan 3 dl.
Valmistusohje
1.
Rouhi pähkinät ja paahda kuivalla paistinpannulla kauniin ruskeiksi.
2.
Vaahdota rasva ja sokerit. Lisää munat ja keskenään sekoitetut kuivat ainekset, pähkinärouhe sekä soseutetut banaanit.
3.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 60 minuuttia tai kunnes leipä on kypsä. Jos pinta tummuu liikaa laita päälle leivinpaperia.
Vinkki
Banaanisosetta tarvitaan 3 dl.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
330 kcal
Rasvaa
19 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
34 g
josta sokereita
19 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.8 g