Ainekset
-
500 gpossun sisäfileetä
- Täyte
-
125 gherkkusieniä
-
70 gsugarsnap-herneitä (esim. pakaste)
-
80 gkiinankaalia
-
2sipulia (esim. salotti, kevät)
-
½ ruukkutuoretta korianteria
-
2valkosipulinkynttä
-
1chili
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 rklsoijakastiketta
- Lisäksi
-
2 rklöljyä
-
1 tlseesamiöljyä
-
2 dlvettä
- Kastike
-
2 dllihan paistolientä
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
-
1 rklmaissitärkkelystä
-
1 rklviinietikkaa
-
1 rklmakeaa chilikastiketta
-
1 rkltimjamia
-
1 tlsoijaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Ota sisäfilee puoli tuntia ennen kokkausta huoneenlämpöön. Poista mahdolliset kalvot.
2. Pyyhi herkkusienet puhtaiksi talouspaperilla ja viipaloi. Suikaloi myös herneet, kiinankaali ja sipuli. Silppua korianteri, valkosipuli, chili ja inkivääri.
3. Kuumenna (wokki)pannussa 1 rkl auringonkukkaöljyä ja seesamiöljy. Kuullota kaikki kasvikset kypsiksi. Jos kasvikset uhkaavat tarttua pannun pohjaan, lisää tilkka vettä.
4. Mausta korianterilla ja soijalla. Säästä osa korianterisilpusta koristeeksi.
5. Leikkaa lihaan syvä pitkittäin viilto, niin että saat fileeseen taskun. Täytä tasku kasvisseoksella ja sulje file cocktailtikuilla, jottei täyte valahda ulos. Paista lihan pintaan kaunis väri 1 rkl auringonkukkaöljyssä.
6. Laita liha ja vesi uunivuokaan ja peitä vuoka foliolla. Aseta lihalämpömittari paikoilleen, ja paista fileetä 30-40 minuuttia eli kunnes mittari näyttää 67 astetta.
7. Ota liha pois uunista, kaada paistolientä pari desiä talteen kastiketta varten. Anna lihan vetäytyä folion alla 15 minuuttia ja viipaloi noin 1 cm paloiksi.
8. Tee vetäytymisen aikana kastike: keitä (siivilöityä) paistolientä, kasvirasvasekoitetta ja maissitärkkelystä kattilassa pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Mausta.
Vinkki
- Valmista possurullan kaveriksi karamellisoituja tai paahdettuja juureksia
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Aasialainen possurulla
Tässä juhlava paisti aasialaisella tvistillä, joka maistuu erityisen hyvältä makeaksi hautuneiden karamellisoitujen juuresten kanssa.
Tässä juhlava paisti aasialaisella tvistillä, joka maistuu erityisen hyvältä makeaksi hautuneiden karamellisoitujen juuresten kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 gpossun sisäfileetä
- Täyte
-
125 gherkkusieniä
-
70 gsugarsnap-herneitä (esim. pakaste)
-
80 gkiinankaalia
-
2sipulia (esim. salotti, kevät)
-
½ ruukkutuoretta korianteria
-
2valkosipulinkynttä
-
1chili
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 rklsoijakastiketta
- Lisäksi
-
2 rklöljyä
-
1 tlseesamiöljyä
-
2 dlvettä
- Kastike
-
2 dllihan paistolientä
-
1 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
-
1 rklmaissitärkkelystä
-
1 rklviinietikkaa
-
1 rklmakeaa chilikastiketta
-
1 rkltimjamia
-
1 tlsoijaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Ota sisäfilee puoli tuntia ennen kokkausta huoneenlämpöön. Poista mahdolliset kalvot.
2. Pyyhi herkkusienet puhtaiksi talouspaperilla ja viipaloi. Suikaloi myös herneet, kiinankaali ja sipuli. Silppua korianteri, valkosipuli, chili ja inkivääri.
3. Kuumenna (wokki)pannussa 1 rkl auringonkukkaöljyä ja seesamiöljy. Kuullota kaikki kasvikset kypsiksi. Jos kasvikset uhkaavat tarttua pannun pohjaan, lisää tilkka vettä.
4. Mausta korianterilla ja soijalla. Säästä osa korianterisilpusta koristeeksi.
5. Leikkaa lihaan syvä pitkittäin viilto, niin että saat fileeseen taskun. Täytä tasku kasvisseoksella ja sulje file cocktailtikuilla, jottei täyte valahda ulos. Paista lihan pintaan kaunis väri 1 rkl auringonkukkaöljyssä.
6. Laita liha ja vesi uunivuokaan ja peitä vuoka foliolla. Aseta lihalämpömittari paikoilleen, ja paista fileetä 30-40 minuuttia eli kunnes mittari näyttää 67 astetta.
7. Ota liha pois uunista, kaada paistolientä pari desiä talteen kastiketta varten. Anna lihan vetäytyä folion alla 15 minuuttia ja viipaloi noin 1 cm paloiksi.
8. Tee vetäytymisen aikana kastike: keitä (siivilöityä) paistolientä, kasvirasvasekoitetta ja maissitärkkelystä kattilassa pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Mausta.
Vinkki
- Valmista possurullan kaveriksi karamellisoituja tai paahdettuja juureksia
Valmistusohje
1.
Ota sisäfilee puoli tuntia ennen kokkausta huoneenlämpöön. Poista mahdolliset kalvot.
2.
Pyyhi herkkusienet puhtaiksi talouspaperilla ja viipaloi. Suikaloi myös herneet, kiinankaali ja sipuli. Silppua korianteri, valkosipuli, chili ja inkivääri.
3.
Kuumenna (wokki)pannussa 1 rkl auringonkukkaöljyä ja seesamiöljy. Kuullota kaikki kasvikset kypsiksi. Jos kasvikset uhkaavat tarttua pannun pohjaan, lisää tilkka vettä.
4.
Mausta korianterilla ja soijalla. Säästä osa korianterisilpusta koristeeksi.
5.
Leikkaa lihaan syvä pitkittäin viilto, niin että saat fileeseen taskun. Täytä tasku kasvisseoksella ja sulje file cocktailtikuilla, jottei täyte valahda ulos. Paista lihan pintaan kaunis väri 1 rkl auringonkukkaöljyssä.
6.
Laita liha ja vesi uunivuokaan ja peitä vuoka foliolla. Aseta lihalämpömittari paikoilleen, ja paista fileetä 30-40 minuuttia eli kunnes mittari näyttää 67 astetta.
7.
Ota liha pois uunista, kaada paistolientä pari desiä talteen kastiketta varten. Anna lihan vetäytyä folion alla 15 minuuttia ja viipaloi noin 1 cm paloiksi.
8.
Tee vetäytymisen aikana kastike: keitä (siivilöityä) paistolientä, kasvirasvasekoitetta ja maissitärkkelystä kattilassa pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Mausta.
Vinkki
- Valmista possurullan kaveriksi karamellisoituja tai paahdettuja juureksia
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.7 g