Ainekset
-
400 gnaudan paistilihaa (rasvaa max. 10%)
-
3paprikaa
-
100 gpurjoa
-
2valkosipulin kynttä
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 rklöljyä
-
2 rklcurrytahnaa
-
3 dlvettä
-
300 gsokeriherneen palkoja (tuore tai pakaste)
-
½ dlvalkoviinietikkaa
-
1 rklsokeria tai siirappia
-
1 ½ - 2 tlsuolaa
-
½ tlseesamiöljyä
-
1 prk (200 g)kookoskermaa
-
(rouhittua mustapippuria)
- Koristeeksi
-
tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, paprikat ja purjo. Hienonna valkosipulin kynnet ja raasta inkivääri.
2. Ruskista lihapalat öljyssä laakeassa pannussa. Lisää kasvikset ja kuullota kevyesti. Lisää pannulle currytahna ja vesi. Hauduta pata-aineksia kannen alla noin 15 minuuttia.
3. Lisää lopuksi herneenpalot, etikka, sokeri, suola, seesamöljy sekä kookoskerma. Kuumenna pari minuuttia. Maista ja lisää halutessasi mustapippuria. Hienonna valmiin ruuan päälle korianteria
Vinkki
- Tarjoa lihapadan kanssa täysjyväohraa tai muita täysjyväisiä viljalisäkkeitä.
- Currytahnan ohella voit maustaa aasialaisen lihapadan oman maun mukaan chilitahnalla.
- Naudanlihan sijaan pataan sopii broileri tai kalkkuna.
- Kasvisversion teet esim. soijasuikaleista, nyhtökaurasta tai Quornista.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
94 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Aasialainen lihapata
Tämän lihapadan aasialaisen makumaailman takaavat currytahna, inkivääri, kookoskerma ja korianteri.
Tämän lihapadan aasialaisen makumaailman takaavat currytahna, inkivääri, kookoskerma ja korianteri.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gnaudan paistilihaa (rasvaa max. 10%)
-
3paprikaa
-
100 gpurjoa
-
2valkosipulin kynttä
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 rklöljyä
-
2 rklcurrytahnaa
-
3 dlvettä
-
300 gsokeriherneen palkoja (tuore tai pakaste)
-
½ dlvalkoviinietikkaa
-
1 rklsokeria tai siirappia
-
1 ½ - 2 tlsuolaa
-
½ tlseesamiöljyä
-
1 prk (200 g)kookoskermaa
-
(rouhittua mustapippuria)
- Koristeeksi
-
tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, paprikat ja purjo. Hienonna valkosipulin kynnet ja raasta inkivääri.
2. Ruskista lihapalat öljyssä laakeassa pannussa. Lisää kasvikset ja kuullota kevyesti. Lisää pannulle currytahna ja vesi. Hauduta pata-aineksia kannen alla noin 15 minuuttia.
3. Lisää lopuksi herneenpalot, etikka, sokeri, suola, seesamöljy sekä kookoskerma. Kuumenna pari minuuttia. Maista ja lisää halutessasi mustapippuria. Hienonna valmiin ruuan päälle korianteria
Vinkki
- Tarjoa lihapadan kanssa täysjyväohraa tai muita täysjyväisiä viljalisäkkeitä.
- Currytahnan ohella voit maustaa aasialaisen lihapadan oman maun mukaan chilitahnalla.
- Naudanlihan sijaan pataan sopii broileri tai kalkkuna.
- Kasvisversion teet esim. soijasuikaleista, nyhtökaurasta tai Quornista.
Valmistusohje
1.
Suikaloi liha, paprikat ja purjo. Hienonna valkosipulin kynnet ja raasta inkivääri.
2.
Ruskista lihapalat öljyssä laakeassa pannussa. Lisää kasvikset ja kuullota kevyesti. Lisää pannulle currytahna ja vesi. Hauduta pata-aineksia kannen alla noin 15 minuuttia.
3.
Lisää lopuksi herneenpalot, etikka, sokeri, suola, seesamöljy sekä kookoskerma. Kuumenna pari minuuttia. Maista ja lisää halutessasi mustapippuria. Hienonna valmiin ruuan päälle korianteria
Vinkki
- Tarjoa lihapadan kanssa täysjyväohraa tai muita täysjyväisiä viljalisäkkeitä.
- Currytahnan ohella voit maustaa aasialaisen lihapadan oman maun mukaan chilitahnalla.
- Naudanlihan sijaan pataan sopii broileri tai kalkkuna.
- Kasvisversion teet esim. soijasuikaleista, nyhtökaurasta tai Quornista.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
94 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.8 g