Valkosipuli-yrttiperunamuusi
Ainekset
-
5.6 kgPeruna kuorittu
-
2.1 kgMaitojuoma laktoositon
-
0.1 kgRuohosipuli hienonnettu
-
0.05 kgVoi laktoositon
-
0.05 kgValkosipulimurska
-
0.07 kgMerisuola
Valmistusohje
1. Höyrytä perunat kypsäksi noin 25 minuutin ajan.
2. Kuumenna maito, voi ja mausteet.
3. Soseuta perunat huolellisesti yleiskoneessa tai stimmissä.
4. Lisää kuuma maitoseos perunoiden joukkoon ja sekoita.
5. Tarjoile esimerkiksi lihapullien ja lämpimien kasvisten kanssa.
2. Kuumenna maito, voi ja mausteet.
3. Soseuta perunat huolellisesti yleiskoneessa tai stimmissä.
4. Lisää kuuma maitoseos perunoiden joukkoon ja sekoita.
5. Tarjoile esimerkiksi lihapullien ja lämpimien kasvisten kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Kuitua
0.7 g
Suolaa
0.4 g