Vaalea mantelikala
Ainekset
-
15 kgsei, annospala à 150 g
-
0.06 kgKNORR Citrusmauste 1,2 kg
-
7 kgvesi
-
1.3 kgKNORR Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L
-
0.42 kgKNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
-
Sydänmerkki-tuote1.4 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
0.3 kgmantelilastu
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Ota kalat sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä. Lado kalafileet vuokiin (100 annoksen ohjeesta tulee noin 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Mausta Citrusmausteella.
2. Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeainekset kylmään veteen, kuumenna ja lisää Becel Ruoka. Anna kiehua muutama minuutti.
3. Kaada kastike vuokaan (noin 1,4 L / 1/1 65 mm GN-vuoka), ripottele mantelilastut päälle ja kypsennä yhdistelmäuunissa 180 asteen lämpötilassa kypsäksi noin 25-30 minuuttia.
2. Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeainekset kylmään veteen, kuumenna ja lisää Becel Ruoka. Anna kiehua muutama minuutti.
3. Kaada kastike vuokaan (noin 1,4 L / 1/1 65 mm GN-vuoka), ripottele mantelilastut päälle ja kypsennä yhdistelmäuunissa 180 asteen lämpötilassa kypsäksi noin 25-30 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.4 g