Vaalea mantelikala

Unilever Finland Oy



Ainekset

15 kg
sei, annospala à 150 g
0.06 kg
KNORR Citrusmauste 1,2 kg
7 kg
vesi
1.3 kg
KNORR Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L
0.42 kg
KNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
Sydänmerkki-tuote
1.4 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
0.3 kg
mantelilastu
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Ota kalat sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä. Lado kalafileet vuokiin (100 annoksen ohjeesta tulee noin 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Mausta Citrusmausteella.

2. Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeainekset kylmään veteen, kuumenna ja lisää Becel Ruoka. Anna kiehua muutama minuutti.

3. Kaada kastike vuokaan (noin 1,4 L / 1/1 65 mm GN-vuoka), ripottele mantelilastut päälle ja kypsennä yhdistelmäuunissa 180 asteen lämpötilassa kypsäksi noin 25-30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.4 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta