Pannulasagne
Ainekset
-
0.4 kgKunnon naudan jauheliha 10 % 400 g
-
0.014 kgOliiviöljy
-
0.06 kgSipuli
-
0.008 kgValkosipulin kynsi
-
0.002 kgOregano
-
0.001 kgTimjami
-
0.003 kgSuola
-
0.001 kgMustapippuri, rouhittu
-
0.8 kgTomaattimurska
-
0.2 kgVesi
-
0.03 kgLihafondi
-
0.14 kgLasagnelevy
-
0.2 kgRicottajuusto (rasvaa 9 %)
-
0.15 kgKirsikkatomaatti
-
0.02 kgBasilika tuore
-
0.001 kgMustapippuri, rouhittu
Viimeistelyyn
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa pannussa ja ruskista jauheliha.
- Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia tai kunnes sipuli on pehmeää. Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.
- Kaada pannulle tomaattimurska, vesi ja fondi. Keitä kannen alla pari minuuttia.
- Riko lasagnelevyt muutamaan osaan ja upota ne kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna kiehua kevyesti poreillen noin 15–20 minuuttia. Sekoita välillä kypsennyksen aikana. Tarkista pastan kypsyys.
- Lusikoi pinnalle ricottajuusto ja pyöräytä kevyesti lusikalla, jotta ricottajuusto sekoittuu hieman lasagneen.
- Puolita kirsikkatomaatit ja lisää pannulle. Viimeistele pannulasagne tuoreella basilikalla. Rouhi pinnalle mustapippuria.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Suolaa
0.7 g