Kalapullaperunat ja remoulade-kastike
Annoksia
Annoskoko 335g
Saanto
6.5 kg
Valmistuhävikki 8.5%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote2.5 kg
-
3.5 kgPeruna, kuorittu
-
0.06 kgRypsiöljy
-
0.008 kgSuola
-
0.05 kgVoi
-
0.1 kgSipulikuutio, pakaste
-
0.05 kgTilli
-
0.3 kgMajoneesi
-
0.3 kgKermaviili
-
0.2 kgTartarpikkelsi
-
0.01 kgPersilja
-
0.01 kgTilli
-
0.01 kgRuohosipuli
-
0.008 kgSuola
-
0.004 kgMustapippurirouhe
Perunalisäke
Kastike
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Laita pyörykät 1/1 65 GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +140 °C, kosteus 40 % sisälämpöön +75 °C.
- Sekoita perunat, rypsiöljy ja suola. Paahda kokonaisia perunoita yhdistelmäuunissa 180°C kiertoilmassa 25-30 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä.
- Yhdistä tilli, sipulikuutiot ja voi. Kaada voi-sipuliseos kypsien perunoiden päälle ja sekoita tasaiseksi.
- Hienonna yrtit ja yhdistä kaikki kastikeainekset, tarkista maku.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä, säräjuureksia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Kuitua
1.4 g
Suolaa
0.6 g
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen