Hunajainen curry-broileripastavuoka
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote4.4 kgTuote puuttuu: KNORR Gobetti Luomu, täysjyvä 5 kg ???
-
4 kgSaarioinen Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale, kypsä
-
1.6 kgsipulikuutio, pakaste
-
10 kgvesi
-
0.48 kgKNORR Currykastike 3,5 kg / 25 L
-
Sydänmerkki-tuote3.2 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
Sydänmerkki-tuote0.04 kg
-
0.01 kgmustapippuri, rouhittu
-
0.5 kgkevytjuustoraaste, laktoositon (rasvaa max 17%)
-
5 kgSaarioinen Mustaherukkahillo
Liemi
Kuorrutus
Koristeluun
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Punnitse raaka pasta, broilerit sekä sipulit 1/1 65 mm GN-vuokaan.
2. Sekoita liemiainekset kylmään veteen ja kaada GN-vuokiin.
3. Kypsennä kiertoilmauunissa +160º, n. 30-40 min. riippuen uunin täyttöasteesta.
4. Ripottele juustoraaste pinnalle ja anna vetäytyä uunissa vielä n. 15 min.
5. Tarjoa mustaherukkahillon kera.
2. Sekoita liemiainekset kylmään veteen ja kaada GN-vuokiin.
3. Kypsennä kiertoilmauunissa +160º, n. 30-40 min. riippuen uunin täyttöasteesta.
4. Ripottele juustoraaste pinnalle ja anna vetäytyä uunissa vielä n. 15 min.
5. Tarjoa mustaherukkahillon kera.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Suolaa
0 g