Fishermanspie
Ainekset
-
5.7 kgPeruna kuorittu
-
1.2 kgMaitojuoma laktoositon
-
0.2 kgMargariini
-
0.67 kgSipuli viipale
-
0.57 kgSalaattifenkoliviipale
-
0.57 kgPorkkanakuutio
-
0.57 kgVarsiselleri hienonnettu
-
0.57 kgPalsternakkalohko
-
0.3 kgRypsiöljy
-
2.3 kgTomaattimurska
-
0.005 kgBasilika kuivattu
-
0.005 kgOregano kuivattu
-
0.01 kgMustapippurirouhe
-
0.3 kgChlikastike
-
0.005 kgkorianterinsiemen
-
0.17 kgPunaviinietikka
-
0.28 kgSokeri
-
1.7 kgSeikuutio
-
0.57 kgKatkarapu kuorittu
-
0.57 kgsimpukkasäilyke vedessä
Kuorrutus
Kastike
Kastike
Valmistusohje
1. Valmista ensin perunamuusi, höyrytä perunat kypsiksi noin 20 minuutin ajan, soseuta perunat, lisää sekaan kuuma maito ja margariini ja sekoita hyvin.
2. Valmista seuraavaksi kastike. Kuumenna kippipannussa tai isossa kattilassa öljy ja paista siinä kasvikset, lisää sekaan tomaattimurska ja kuivamausteet, lisää lopuksi kala, ravut, simpukat ja tilli.
3. Siirrä kastike gn-vuokaan ja kuorruta kastike perunamuusilla. Voit halutessasi muotoilla perunamuusin pintaan kuvioita haarukalla tai kauhalla. Paahda uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
2. Valmista seuraavaksi kastike. Kuumenna kippipannussa tai isossa kattilassa öljy ja paista siinä kasvikset, lisää sekaan tomaattimurska ja kuivamausteet, lisää lopuksi kala, ravut, simpukat ja tilli.
3. Siirrä kastike gn-vuokaan ja kuorruta kastike perunamuusilla. Voit halutessasi muotoilla perunamuusin pintaan kuvioita haarukalla tai kauhalla. Paahda uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Kuitua
1.2 g
Suolaa
0.6 g